nuanslutervi

ARVIKA KOMMUNNÄT
ÖPPET, SNABBT OCH FRAMTIDSSÄKERT


Prestandakraven på Internet fördubblas var 18 månad. Det är dags att byta ut de gamla kopparledningarna till dagens och framtidens digitala teknik – fiber. Allt fler tjänster levereras via bredbandet och det ställer höga krav på leveranssäkerheten och bandbredden. Kommunnätet är redan nu förberett för framtidens digitala och samhällskritiska tjänster.

DET SJÄLVKLARA VALET

Med en anslutning till Arvika Kommunnät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller Internet, TV och telefoni. Det är även flexibelt om du vill byta tjänsteleverantör eftersom det är korta bindningstider. Hos oss får du en framtidssäker anslutning och tillgång till alla tjänster som erbjuds i Kommunnätet. Det råder fri konkurrens bland tjänsteleverantörerna, vilket innebär att du som kund alltid får en hög prestanda till ett bra pris. Du får en framtidssäker kommunikation, samtidigt som du ökar värdet på din villa.

ANMÄL INTRESSE NU

Arvika Kommunnät AB ansluter bostadsrätter, hyreshus, villor, affärsfastigheter, kontorshus, offentliga byggnader och anläggningar samt fiberföreningar (byalag) på landsorten. Läs mer i menyerna ovan och gör din intresseanmälan här på webben.
Facebook Twitter
Områdestoppen
Fastighetsägare
Fastighetsägare, byggföretag eller kontaktperson för en bostadsrättsförening eller en fiberförening. Gör en intresseanmälan!
Vi hör av oss inom kort och berättar hur det går till. Välkomna till framtidens nät
#inlineditbutton